1

La Maria no té por

Començarem fent un resum del llibre:

Tot comença quan Maria se'n va a passar uns dies a ca la seua iaia. En una habitació molt fosca es farà amiga d’uns dels monstres que es porten als xiquets que es porten malament i no s’ adormen. Però resulta que aquest monstre és bo!! El Butoni li parla a Maria del llibre dels espantacriatures, dels monstres que fan por als xiquets que es porten malament i de la seua resta d’amics.

Maria obri el llibre i comença a conéixer tots els monstres: Butoni, el Banyeta, Dimoni Xicotet, etc. I així, cada nit que Maria no es podia dormir, coneixia un nou monstre.

A la segona nit va conéixer les bruixes i fades, també a les bruixes roïnes, a l’home del sac i als Donyets. Amb ells viatja al castell d’Aniràs i no Tornaràs i Maria va haver de superar les proves que li van posar. Allí, amb l’ajuda del Llibre dels Espantacriatures, Maria va conéixer tots els monstres que viuen al castell de la bruixa com els gegants, les encantades, Cuca Fera i Mussa. I així, a poc a poc Maria s’adona que els monstres són bons i que l'ajudaran a superar totes les proves en el castell de la bruixa.

Aquest llibre farà parlar sobre el tema de la por amb els xiquets/tes i també es podrà treballar amb diferents monstres populars de la nostra terra. Llegint-ne les pàgines viureu amb Maria una meravellosa història i despertareu de la memòria popular els nostres personatges de por.

1 comentaris:

Unknown

M'agrada moltíssim!!

Publica un comentari a l'entrada

Siguiente Inicio

La por